Θεσσαλονίκη: Νύφη χτύπησε την πεθερά της - Την κλείδωσε στο σπίτι και άρπαξε την τραπεζική της κάρτα
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε μια 42χρονη στη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται πως χτύπησε την πεθερά της, την κλείδωσε στο σπίτι και άρπαξε την τραπεζική της κάρτα.
Η 42χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στις ανακριτικές Αρχές κατηγορούμενη για ληστεία, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη. Η 74χρονη πεθερά απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η αστυνομία.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (31/10) σε περιοχή της Τούμπας - Τριανδρίας. Οι δύο γυναίκες, γεωργιανής καταγωγής ζουν στο ίδιο σπίτι με το εννιάχρονο παιδί της 42χρονης και εγγόνι της 74χρονης. Ο πατέρας του παιδιού έχει αποβιώσει.
Πάντως, από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της νύφης δεν προκύπτει να έκανε συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα.
Έφτασαν οι Ουκρανοί διαπραγματευτές στο Μαϊάμι: Πιθανή συμφωνία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
13:27
Δολοφονία κοινοτάρχη στο Αγρίνιο: «Συναντηθήκαμε στο καφενείο - Τον ακολούθησα και έστησα καρτέρι» (pic)
13:16
Κοντογεώργης για αγρότες: Οι δρόμοι δεν θα ξανακλείσουν - Με τον διάλογο θα καταλήξουμε σε λύσεις
13:10
Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο πρόεδρος της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος
13:03