ΕΛΑΣ για επεισόδια με εποχικούς πυροσβέστες: Στον εισαγγελέα το υλικό που έχει συγκεντρωθεί
Από τα επεισόδια ανάμεσα στους εποχικούς πυροσβέστες και τα ΜΑΤ
INTIME NEWSΣτην άμεση διαβίβαση στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στον Συνήγορο του Πολίτη του προανακριτικού υλικού (ένορκες καταθέσεις, βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό) από τα επεισόδια που σημειώθηκαν με πυροσβέστες έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, προχωρά η Αστυνομία.
Ειδικότερα σε ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να υπάρξει αξιολόγηση και πλήρης διερεύνηση περιστατικών που περιλαμβάνονται στο σύνολο του προανακριτικού υλικού (ένορκες καταθέσεις, βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό), το οποίο έχει συγκεντρωθεί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αυτό θα διαβιβασθεί άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Θα διαβιβαστεί επίσης στον Συνήγορο του Πολίτη, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου ως αρμόδιος ελεγκτικός μηχανισμός.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή εποχικοί πυροσβέστες πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή διεκδικώντας τη μονιμοποίηση τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εποχικοί πυροσβέστες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή - Ζητούν την μονιμοποίησή τους
ΕΛΑΣ για επεισόδια με εποχικούς πυροσβέστες: Στο νοσοκομείο αστυνομικός από αντικείμενο που δέχτηκε
Kοινωνικός τουρισμός 2026 - 27: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
03:00
Μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό: Πότε θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
02:00
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή Posokanei - Οι τρόποι λειτουργίας του
01:00
Σε δύο δόσεις το επίδομα παιδιού: Ιούνιο και Αύγουστο οι πληρωμές μέχρι 900 ευρώ
00:30