Χαλκιδική: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στον Ν. Μαρμαρά
Κατάσβεση πυρκαγιάς
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSIΕνισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην περιοχή του Ν. Μαρμαρά, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου νωρίτερα το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά που καίει ελαιόδεντρα και χαμηλή βλάστηση.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 83 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν υδροφόρες και οχήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και εθελοντές.
Λίγο μετά τις 2 μ.μ., ενεργοποιήθηκε το 112 καθώς για απομάκρυνση, από Τυπάδες και Μαρμαρά προς Νέο Μαρμαρά μέσω επαρχιακής οδού Νικήτης - Σάρτης.
Στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που διευκολύνει έτσι το έργο των
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Χαλκιδική: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση πήραν οι κάτοικοι
Πυρκαγιά στη Χαλκιδική - Επιχειρούν εναέρια μέσα
Ντάφης στο CNN Greece: «Πραγματικότητα, όχι μελλοντική πρόβλεψη η μείωση των χιονιών στην Ελλάδα»
07:50
Δήμαρχος Άη Στράτη στο CNN Greece: Οι καρκινοπαθείς δεν είμαστε ανίκανοι - Τίποτα δεν είναι δεδομένο
07:46
«Χειρόφρενο» τραβούν από σήμερα οι οδηγοί ταξί - Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες
07:40
Η Βενεζουέλα έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ένωση
07:37