Κέρμα κατάπιε δίχρονο παιδί από τα Γρεβενά: Χρειάστηκε να διακομιστεί σε τρία νοσοκομεία
Το αντικαρκινικό-ογκολογικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας
INTIME NEWS/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣε τρία νοσοκομεία χρειάστηκε να διακομιστεί ένα δίχρονο αγόρι από τα Γρεβενά που κατάπιε κέρμα αλλά ευτυχώς η υγεία του δεν εμπνέει ανησυχία.
Το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο τοπικό νοσοκομείο, από εκεί μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα και τελικά η ταλαιπωρία του έλαβε τέλος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Η παιδίατρος στα Γρεβενά κατόπιν συνεννόησης με το νοσοκομείο Ιωαννίνων, αποφασίστηκε να διακομιστεί εκεί. Στη συνέχεια σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αναισθησιολόγος δήλωσε αναρμόδια λόγω της ηλικίας του παιδιού, κι επίσημα το νοσοκομείο δεν μπορούσε να αναλάβει το συγκεκριμένο περιστατικό. Στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του παιδιού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, και εκεί έλαβε αίσιο τέλος η περιπέτεια, καθώς ήδη το παιδί πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.
Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πατέρας του δίχρονου μίλησε για την περιπέτεια της οικογένειας και του παιδιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο τρεις ανήλικοι από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του μπαρ
Πυροβολισμοί στο Μαρκόπουλο: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του νηπίου
Πώς θα αυξηθεί η προσφορά των ακινήτων στην αγορά - Παρεμβάσεις και μέτρα
02:00
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30
Μαθητές γεμίζουν «δεντρο-λιχουδιές» σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δάση (pics)
23:57