Θεσσαλονίκη: Βανδαλισμοί σε δημοτικό σχολείο - Έσπασαν τζάμια και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Σχολική αίθουσα
ΑΠΕ/ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)Στόχος αγνώστων εισβολέων έγινε δημοτικό σχολείο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, κλέβοντας αντικείμενα αλλά και προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε διάφορες αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος.
Οι άγνωστοι δράστες σύμφωνα με το thestival άρπαξαν μηχανήματα όπως προτζέκτορες, ενώ ξήλωσαν και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έσπασαν τζάμια, πόρτες και άλλα αντικείμενα
Tο δημοτικό σχολείο στο Περιβολάκι του Λαγκαδά έγινε στόχος βανδάλων το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με τους εκπαιδευτικούς τη Δευτέρα να αντικρίζουν ένα κυριολεκτικά βομβαρδισμένο τοπίο.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Ζωγράφος Μπουτουράκης δημοσίευσε στα social media βίντεο με τις ζημιές που έγιναν, καθώς οι άγνωστοι εισβολείς άρπαξαν μηχανήματα όπως προτζέκτορες, ενώ ξήλωσαν και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έσπασαν τζάμια, πόρτες και άλλα αντικείμενα.
Ο ίδιος κάνει έκκληση στους άγνωστους που πήραν αντκείμενα να τα επιστρέψουν, ενώ ζητά βοήθεια για την αποκατάσταση των ζημιών.
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00