Σε δύο νέους χώρους μεταστεγάζονται τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών σε Αθήνα και Επίδαυρο
Κέντρο Εξυπηρέτηση Πολιτών
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)Την μεταστέγαση δύο Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών σε Αθήνα και Επίδαυρο, αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών έπειτα από σχετικά αιτήματα των αντιστοίχων Δήμων.
Τις σχετικές αποφάσεις μεταστέγασης υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης με το πρώτο νέο ΚΕΠ να στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο σύγχρονο κτίριο, στην οδό Πατησίων 159, πλησίον της Πλατείας Αμερικής, το οποίο θα είναι προσβάσιμο στα άτομα με αναπηρίες.
Για το δεύτερο ΚΕΠ αποφασίστηκε και εγκρίθηκε η μεταστέγαση του ΚΕΠ Λυγουριού στον Δήμο Επιδαύρου σε νέο χώρο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού του Λυγουριού επί της Λεωφόρου Ασκληπιού, σε ισόγειο κτιρίου που τηρεί τις προδιαγραφές στέγασης των δημοσίων υπηρεσιών για τη διασφάλιση των προβλεπόμενων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους αλλά και των προσερχόμενων πολιτών.
Ο νέος χώρος διαθέτει κι αυτός ειδική πρόσβαση για τα άτομα με αναπηρίες.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σπανάκης ανέφερε ότι προχωρεί με ικανοποιητικό ρυθμό ο τριπλός εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ όλης της χώρας, με δράσεις που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των φυσικών υποδομών που περιλαμβάνουν την ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών, την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και τον εκσυγχρονισμό του πληροφοριακού συστήματος.
SPONSORED
Μητσοτάκης στα Σόφια: Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας από ενδεχόμενες απειλές
13:48
Επτά συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στις Αχαρνές - Ξηλώθηκαν καλώδια 1.806 μέτρων
13:45
Στρατηγική επανατοποθέτηση MORE: Επικέντρωση σε τομείς υψηλής απόδοσης για την επόμενη μέρα στις ΑΠΕ
13:36
Μουσικό πρόγραμμα ABBA στο Λονδίνο: «Ενθαρρύνοντας τους νέους στις παραστατικές τέχνες»
13:25