ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεοπτικές άδειες: Θρίλερ τριών ημερών

Τηλεοπτικές άδειες: Θρίλερ τριών ημερών
CNN GREECE

Έχουν συμπληρωθεί 55 ώρες από τη στιγμή που οι 4 ενδιαφερόμενοι για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας πέρασαν το κατώφλι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Όλες οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η διαδικασία βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση ενώ τις ανακοινώσεις θα κάνει ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτ. Κρέτσος. 

Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, ενώ αυτή τη στιγμή δημοπρατείται η 4η άδεια. Όπως μεταδίδει από το σημείο η δημοσιογράφος του CNN Greece Ειρήνη Ανδρουλάκη πριν από λίγη ώρα, από ένα ανοικτό παράθυρο στον τέταρτο όροφο του κτιρίου βγήκε ο γενικός διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Star, και έκανε ένα νεύμα που επιδέχεται διάφορες ερμηνείες.

20160901 164257

Το μεσημέρι έφτασε φορτηγό που μεταφέρει τροφοδοσία για όσους βρίσκονται μέσα στο κτίριο και συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Το φαγητό είναι και για το μεσημέρι, αλλά και για το βράδυ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε ακόμα πολλές ώρες μπροστά μας.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι τα μέτρα της τροχαίας κανονικά λήγουν σήμερα στις 18:00 το απόγευμα, όμως όπως όλα δείχνουν τα μέτρα θα παραταθούν γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

20160901 162719

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, περισσότεροι από 1500 αστυνομικοί, ενώ νυχθημερόν βρίσκονται και δημοσιογράφοι από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο που περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα.

20160901 164344

ΠΗΓΗ: CNN GREECE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ