Κολαστήριο στη Λάρισα: Απήγαγαν, εξέδιδαν και βίαζαν 14χρονη
Κολαστήριο στη Λάρισα από 55χρονο που εξέδιδε 14χρονη μαζί με συνεργό του σε σπίτι στη Λάρισα. Συνολικά 4 άτομα κατηγορούνται για βιασμό.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας δύο άτομα εξέδιδαν την 14χρονη σε σπίτι στη Λάρισα.
O 55χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τα μέσα Αυγούστου, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου, συνελήφθη, ο 56χρονος συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.
Επίσης, κατηγορούνται τέσσερα ακόμη άτομα, τρεις έλληνες και ένας αλβανός για τον βιασμό της 14χρονης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Δημοσκοπήσεις: Φθορά της ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, άλμα για το κόμμα Τσίπρα, αντιφατικά στοιχεία για Καρυστιανού - Τι δείχουν οι μετρήσεις Απριλίου
08:32
Υπάρχει τελικά ο Μεγαλοπόδαρος; Τι αποκαλύπτει ο φάκελος του FBI
08:30
Άγιος Δημήτριος: Ο 20χρονος έκρυψε το μαχαίρι και άλλαξε ρούχα μετά το έγλημα - Τι κατέθεσαν τρεις φίλοι του
08:16
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01