Σε ύφεση οι φωτιές στο Κεφαλόβρυσο Αχαΐας και στην Ρούγα Αιτωλοακαρνανίας
Πυροσβέστης σε πυρκαγιά
ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)Σε ύφεση βρίσκονται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν την Πέμπτη (7/11) στην περιοχή Κεφαλόβρυσο, της Αχαΐας και στην περιοχή Ρούγα, της Αιτωλοακαρνανίας.
Στο Κεφαλόβρυσο της Αχαΐας, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση και στο σημείο παραμένουν περίπου 50 πυροσβέστες, με ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 6ης ΕΜΟΔΕ και πάνω από 10 οχήματα, ώστε να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα πιθανές αναζωπυρώσεις.
Στην Ρούγα της Αιτωλοακαρνανίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε έκταση με καλαμιές και επί τόπου εξακολουθούν να επιχειρούν, περίπου 20 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου της 5ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και οκτώ οχήματα, προκειμένου να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο και να αποτρέψουν αναζωπυρώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά στα Χανιά - Καίει σε δύσβατη περιοχή
Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στην Αιτωλοακαρνανία - Επιχειρούν και αεροσκάφη
SPONSORED
Με C-130 επαναπατρίζεται ο Έλληνας επιβάτης στο πλοίο όπου ξέσπασε ο χανταϊός: Σε ειδικό θάλαμο στο «Αττικόν» για καραντίνα 45 ημερών
14:54
Ιωάννινα: Χειροπέδες σε ανήλικο που πλαστογράφησε την ταυτότητά του για να πιει αλκοόλ σε κατάστημα
14:34
Καιρός: Πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία στην Αθήνα και σε άλλες 5 μεγάλες πόλεις μέχρι την Πέμπτη - Βροχές και σκόνη
14:24
Οδηγός αυτοκινήτου κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας (vid)
14:10