Αυξημένη κίνηση σε Κηφισό και Κηφισίας - Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική Οδό
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχείου)
ΙΝ ΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΜε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (8/11), με τον Κηφισό την Κηφισίας αλλά και την Αττική Οδό να έχουν τα περισσότερα προβλήματα.
Αναλυτικότερα προβλήματα καταγράφονται στην είσοδο και την έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην Αθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος), Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Λ. Αθηνών - είσοδος).
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης και στα δύο ρεύματα (ανόδου - καθόδου) της Λ. Κηφισού κυρίως από το ύψος του Φάρου Ψυχικού, καθώς και στην Βασ. Σοφίας (άνοδος).

Προβλήματα επίσης διαπιστώνονται στην Αλεξάνδρας Μεσογείων Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), καθώς και στην Πέτρου Ράλλη, και στη Λ. Σχιστού - Σκαραμαγκά.
Χαμηλές ταχύτητες υπάρχουν ακόμη στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στη Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Λ. Αλίμου - ρεύμα προς Γλυφάδα).
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις που φτάνουν τουλάχιστον τα δέκα λεπτά καταγράφονται στην Αττική Οδό, στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Ο Πούτιν αλλάζει τον νόμο ώστε να αγνοούνται οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
16:37
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
16:29
Αθώος κρίθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής
16:28
«Η Ουάσινγκτον πρότεινε στο Κίεβο "γερές" εγγυήσεις ασφαλείας για 15 έτη», λέει ο Ζελένσκι
16:19