Ελεύθερη μετά την απολογία της η οδηγός που παρέσυρε 12χρονο με πατίνι στην Μεσογείων
Ηλεκτρικό πατίνι
(EUROKINISSI/ ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 30χρονη οδηγός που πριν λίγες ημέρες παρέσυρε στον Χολαργό με το αυτοκίνητο της 12χρονο αγόρι με ηλεκτρικό πατίνι τραυματίζοντάς το, πολύ σοβαρά.
Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, το οποίο, με βάση το νέο Ποινικό Κώδικα, επιφέρει ποινή κάθειρξης αν η πράξη είχε αποτέλεσμα σωματική βλάβη.
Με βάση τις νέες διατάξεις, η κατηγορούμενη οφείλει να παραδώσει το δίπλωμά της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη αρνείται ότι παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη ισχυριζόμενη ότι το αγόρι έπεσε στο όχημά της. Ωστόσο στην δικογραφία φαίνεται να υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η οδηγός πέρασε με κόκκινο παρασύροντας το παιδί που κινήθηκε με πράσινο.
Ο 12χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής θεραπείας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
«Κανονικός χειμώνας όπως παλιά»: Ψύχος, βοριάδες, χαμηλές θερμοκρασίες - Πού θα χιονίσει
18:00
Δολοφονία Αγρίνιο: «Τον πρόλαβα, αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Τα αίτια και το χρονικό
17:49
Φωτιά σε σπίτι στην Χαλκίδα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (pics&vids)
17:39
Δυο συλλήψεις στην Παιανία για απόπειρα εκβίασης και κλοπή
17:31