Τεχνικό πρόβλημα στο data center της ΗΔΙΚΑ - Ποια νοσοκομεία επηρεάζονται
Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2024, στις 9:30 π.μ., στην υποδομή του data center της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., το οποίο εξυπηρετεί το Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ επηρεάζοντας τα 14 νοσοκομεία που το χρησιμοποιούν.
Η ΗΔΙΚΑ Α.Ε και η ανάδοχος εταιρία ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορεί το πληροφοριακό σύστημα να είναι διαθέσιμο στους χρήστες των εν λόγω νοσοκομείων για την εξυπηρέτηση των επιχειρησιακών τους λειτουργιών.
Τα νοσοκομεία που επηρεάστηκαν είναι τα : Ευαγγελισμός, Λαϊκό, ΚΑΤ, Γεννηματάς, Ογκολογικό Αγ. Σάββας, Ογκολογικό Αγ. Ανάργυροι, Παίδων Αγ. Σοφία, Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Παίδων Πεντέλης, Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμινγκ, Πανεπιστημιακό Ρίο, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων , ΓΝ Καρπάθου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστολή ΙΣΑ στην ΗΔΙΚΑ, για δυσλειτουργίες στην Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών - Βανδάλισαν την πρόσοψη
16:40
Τα κενά και οι προκλήσεις ασφαλείας μετά τους πυροβολισμούς σε απόσταση αναπνοής από τον Τραμπ (vids)
16:31
Πυρά στο δείπνο ανταποκριτών: «Ανακουφισμένος» ο βασιλιάς Κάρολος για την ασφάλεια του Τραμπ
16:22
Τραμπ: «Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς δεν θα είχε συμβεί αν ήταν έτοιμη η αίθουσα χορού»
16:12