Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Προφυλακίστηκε η 33χρονη που νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό»
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο της έκρηξης
CNN GREECE / ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣΠροσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 33χρονη που νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» μετά από την έκρηξη στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, μετά την απολογία της σε Εισαγγελέα και ανακρίτρια.
Η 33χρονη φέρεται να ζήτησε να μετατεθεί για μία εβδομάδα η απολογία της λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, ωστόσο η ανακρίτρια αρνήθηκε το αίτημα.
Μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγγελέα, η 33χρονη θα παραμείνει στο νοσοκομείο φρουρούμενη και θα μεταφερθεί στις φυλακές όταν η κατάσταση της υγείας της βελτιωθεί και το επιτρέψουν οι γιατροί.
Αρνείται τις κατηγορίες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πολυτραυματίας φέρεται να μην απάντησε σε ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού και παρέδωσε υπόμνημα, στο οποίο, αρνείται τις πράξεις που της αποδίδονται, ενώ τονίζει ότι λόγω της κατάστασης της υγείας της δεν έχει δυνατότητα να απολογηθεί.
Παράλληλα, κατήγγειλε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της που επέτρεψε, όπως και για τους άλλους δύο κατηγορούμενους που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, η εισαγγελική Αρχή.
Κίνηση: Κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Κηφισό και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
08:42
Wall Street Journal: «Πράσινο φως» στην πώληση όπλων αξίας 7 δισ. δολαρίων στα Εμιράτα
08:34
Ανήλικος κατασκεύαζε κροτίδες στον Άγιο Δημήτριο: Βρέθηκαν πάνω από δέκα κιλά εκρηκτικών (vid)
08:25
Ο πόλεμος στο Ιράν μπορεί να εκτινάξει την επισιτιστική ανασφάλεια, με πείνα για 363 εκατ. ανθρώπους
08:20