Δολοφονία Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Καταπέλτης» ο Εισαγγελέας για τους αστυνομικούς
Λουλούδια και κεριά στο σημείο που δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα απόέξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣΕυθύνες στους τέσσερις αστυνομικούς για όσα δεν έκαναν το βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων αναμένεται να αποδώσει ο Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση.
Όπως αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN, ο Εισαγγελέας φαίνεται να έχει καταλήξει σε σχετικά συμπεράσματα και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ζητήσει να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις από τους τέσσερις αστυνομικούς.
Ανάμεσά τους είναι ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος, αλλά και ο αστυνομικός που απάντησε στην Κυριακή όταν κάλεσε στην Άμεση Δράση ότι «τα περιπολικά δεν είναι ταξί».
Όταν, λοιπόν, ο Εισαγγελέας διατάξει να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις, ανοίγει πια ο δρόμος για να ασκηθούν κατηγορίες, ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα. Η κατηγορία που θα αντιμετωπίσουν, σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου, θα είναι η θανατηφόρα έκθεση και αμέσως μετά η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00