Προειδοποίηση Τσατραφύλια: Προσοχή για μεγάλα ύψη βροχής το επόμενο 48ωρο σε επτά περιοχές
«Καμπανάκι» κινδύνου από τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, για αλλαγή σκηνικού του καιρού και για εκδήλωση έντονων βροχών σε επτά περιοχές, το επόμενο 48ωρο.
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο μετεωρολόγος προειδοποιεί τους πολίτες εφιστώντας τους την προσοχή για μεγάλα ύψη βροχής σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφει πως 7 περιοχές δίνουν σήμα για μεγάλα ύψη βροχής τις επόμενες δύο ημέρες.
«Καλημέρα! Λίγο την προσοχή σας… Οι περιοχές, πρωτίστως Ζάκυνθος, Κεφαλονιά-Ιθάκη και δευτερευόντως Λευκάδα, Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία δίνουν σήμα για μεγάλα ύψη βροχής το επόμενο 48ωρο», τονίζει ο κ. Τσατραφύλλιας.
ΚΟΣΜΟΣ
Δίωξη του υπουργού Άμυνας για τον πόλεμο στο Ιράν ζητά βουλευτής των Ρεπουμπλικανών
23:03
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξηση 22% στα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο - Στα 2,2 δισ. ευρώ τα ταμειακά διαθέσιμα
23:01
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο με μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στη Λαμία – Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο
22:51
ΕΛΛΑΔΑ
Αττική: Εξαπατούσαν πολίτες με το πρόσχημα «υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ» - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία
22:40
ΚΟΣΜΟΣ