Πρόσκρουση φορτηγού σε βράχους στη Μακρόνησο - Δεν αναφέρθηκε εισροή υδάτων ή τραυματισμός
Πλωτό του Λιμενικού
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Σε βραχώδες σημείο στα Ν/Α της Μακρονήσου προσέκρουσε το πρωί φορτηγό πλοίο με σημαία Μπαχάμες και εννέα αλλοδαπούς πλήρωμα χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός ή εισροή υδάτων.
Από την πρόσκρουση του πλοίου που μετέφερε παλέτες μελαμίνης 4.131 μετρικών τόνων και είχε αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό τον Πειραιά προκλήθηκε ρήγμα στη δεξιά πλευρά του πλοίου πάνω από την ίσαλο γραμμή.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου που κατέπλευσε με ασφάλεια στο αγκυροβόλιο του Πειραιά μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Πλησίον του πλοίου βρίσκεται ρυμουλκό για τυχόν παροχή συνδρομής.
ΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Γιατί ένα ενδεχόμενο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν απειλεί την παγκόσμια αγορά πετρελαίου
23:12
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μεταδίδει ανακρίσεις και «ομολογίες» συλληφθέντων διαδηλωτών
23:00
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου» (vid)
22:42