Προειδοποίηση Κολυδά για το επόμενο δίωρο: Προσοχή στις καταιγίδες στο «κόκκινο» τρίγωνο
Νυχτερινή καταιγίδα στη θεσσαλονίκη
INTIME NEWSΜπορεί στην Αττική να υποχώρησαν οι βροχές ωστόσο η κακοκαιρία συνεχίζεται στην υπόλοιπη χώρα και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς εφιστά την προσοχή μας για δύο ώρες.
Σε ανάρτησή του γράφει: «Προσοχή για ένα δίωρο περίπου στο νοητό τρίγωνο μεταξύ Ζακύνθου Κεφαλονιάς και ΒΔ Πελοπονήσου. Β-ΒΑ η κίνηση του πυρήνα των καταιγίδων που εισέρχεται στον Πατραικό με μέση ραγδαιότητα τα 23.3mm/h».
Σχετικά ανάρτηση για την κακοκαιρία έκανε και ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, σημειώνοντας:
«Υποψήφιες περιοχές για ποσότητα νερού κοντά στους 100 τόνους/στρέμμα (άρα κίνδυνος για αιφνίδιες πλημμύρες) μέχρι αύριο το απόγευμα: Ζάκυνθος, Κεφαλονία-Ιθάκη, Λευκάδα, Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία,Πρέβεζα.»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιδείνωση του καιρού: «Καμπανάκι» για πλημμύρες - Προβλέπουν ακόμη και 100 τόνους νερού ανά στρέμμα
Συνελήφθη 41χρονος που μπήκε αντίθετα σε 9 μονόδρομους και παραβίασε διαδοχικά 7 κόκκινα φανάρια
15:20
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Κρήτη, Κάρπαθο και Κάσο - Τέσσερις περιοχές σε Red Code
15:10
Χατζηδάκης: Στα 35,95 δισ. οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης – «Πλήρης απορρόφηση»
15:00
Κορυφώνεται η επιστροφή των αδειούχων: Aυξημένη κίνηση σε λιμάνια και εθνικές οδούς
14:50