Πάτρα: Νέα επίθεση στον 10χρονο μαθητή που του είχαν περάσει σακούλα στο κεφάλι
Μπούλινγκ ανάμεσα σε ανηλίκους
PEXELS (φωτογραφία αρχείου)Λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή του 10χρονου μαθητή στο σχολείο του μετά την σακούλα που του είχαν φορέσει στο κεφάλι συμμαθητές του, το παιδί δέχθηκε ακόμη μια επίθεση μέσα στο δημοτικό που φοιτά, σε περιοχή της Πάτρας.
Σύμφωνα με το Tempo24 ο πατέρας του παιδιού επανήλθε με νέα καταγγελία για ανηλίκους που επιτέθηκαν στο παιδί του σπρώχνοντας το και χτυπώντας το στα γεννητικά όργανα.
«Μίλησα με τον μικρό πήγαν τα παιδιά και του είπαν γιατί το έβγαλε στα κανάλια. Έσπρωξαν το παιδί μου και ένας από αυτούς του έδωσε κλωτσιά στα γεννητικά όργανα.
Πήγαν στο διευθυντή διότι ο μικρός ενημέρωσε την δασκάλα του…! Ο διευθυντής είπε ότι το ένα παιδάκι εξ αυτών έχει μπερδέψει στο κεφάλι του όλο αυτό τους είπε να δώσουν τα χέρια και να πάνε στην τάξη τους. Και το θέμα έκλεισε εκεί.
Την επόμενη μέρα πήγε στο σχολείο, η πρώην σύζυγός μου συνάντησε την δασκάλα και το παιδί ήθελε να φύγει από το μάθημα. Δεν αντέχει αυτή την κατάσταση» κατέληξε ο πατέρας του μαθητή.
Ηδη έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση του Σχολείου και αναμένεται επίσημη καταγγελία στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τον δικηγόρο της οικογένειας Ακη Βαβαρούτα.
Ξεκίνησαν στην Ελβετία οι τριμερείς συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ-Κατάρ
15:07
Προσποιήθηκε τον αστυνομικό και ζήτησε να του παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα στην Κατερίνη
15:02
Ένοπλη ληστεία με λεία πάνω από 100.000 ευρώ έκανε 51χρονος σε βάρος συγγενή του στην Κηφισιά
14:53
Νεκρή στα κρατητήρια Ηρακλείου εντοπίστηκε η 34χρονη που είχε πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια
14:40