Στη φυλακή 51χρονος που άρπαξε χρυσές λίρες από αποθήκη ηλικιωμένης
Χρυσές λίρες
Pixabay (φωτογραφία αρχείου)Τον δρόμο για την φυλακή πήρε 51χρονος άνδρας που είχε αρπάξει από αποθήκη ηλικιωμένης σε περιοχή της Λαμίας, 450 χρυσές λίρες.
Το Τριμελές Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, του επέβαλε επτά χρόνια φυλάκιση και πλέον ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή Δομοκού.
Η υπόθεση κλοπής των λιρών έγινε πριν από επτά χρόνια και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το χρονικό διάστημα από 01-12-2017 έως και 04-01-2018, ο 51χρονος είχε αφαιρέσει 450 χρυσές λίρες από αποθήκη οικίας 85χρονης στη Ροδίτσα Λαμίας.
Κατά τη σύλληψή του από την Ασφάλεια Λαμίας τον Ιανουάριο του 2018, είχαν βρεθεί και κατασχεθεί σε σπίτια όπου διέμενε, 50 χρυσές λίρες και κάποια όπλα.
Η κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως από το Μονομελές με 7 χρόνια κάθειρξη, ωστόσο είχε δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και είχε αφεθεί ελεύθερος, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.
Πλέον με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λαμίας ο 51χρονος δράστης οδηγήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.
Κούβα: Τέσσερις νεκροί, επτά τραυματίες σε μάχη του λιμενικού με σκάφος προερχόμενο από την Φλόριντα
22:06
Πέθανε ο Αντόνιο Τεχέρο Μολίνα, επικεφαλής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Ισπανία το 1981
22:02
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος - Τι αναφέρει το νοσοκομείο για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
21:51
Στην φυλακή οδηγείται πρόεδρος ΠΑΕ που είχε συλληφθεί για παραβιάσεις του αθλητικού νόμου
21:42