Θεσσαλονίκη: 14χρονη έκλεψε με δύο φίλους της το ίδιο της το σπίτι
Ανανεώθηκε:
Αστυνομικός
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Ένα περίεργο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε σε συνοικία της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνίστρια μια ανήλικη και την παρέα της οι οποίοι έκλεψαν το διαμέρισμα που διαμένει η 14χρονη με τους θετούς γονείς της.
Μάλιστα η παρέα των τριών -η 14χρονη μαζί με έναν 15χρονο και έναν 21χρονο - μπήκε στο διαμέρισμα της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη με κλειδιά που είχε η ανήλικη αρπάζοντας χρήματα και αντικείμενα αξίας 10.000 ευρώ
Αναλυτικότερα σύμφωνα με το thestival έκλεψαν το χρηματικό ποσό 3.000 δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, το χρηματικό ποσό 2.200 ευρώ, 3 χρυσές λίρες, κοσμήματα-κειμήλια, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.
Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σε έρευνα στο σπίτι του 15χρονου στην περιοχή των Συκεών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Έβρος: Άνοιγμα των θυροφραγμάτων στο Πύθιο με τη στάθμη των υδάτων πάνω από τα όρια του συναγερμού
18:39
Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στην άσκηση «Spears of Victory 26» στη Σαουδική Αραβία
18:27
Στη Διάσκεψη Αρχηγών Αποστολών 2026 συμμετείχε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
18:15
Ο Κασσελάκης... ξαναβαφτίζει το κόμμα του - Θα λέγεται «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο»
18:03