Συνελήφθη 72χρονος στα Χανιά που είχε βάλει δηλητηριασμένα δολώματα στην αυλή του
Χειροπέδες σε συλλειφθέντα
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Στη σύλληψη ενός 72χρονου άνδρα στην περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, προχώρησαν αστυνομικοί σήμερα Πέμπτη (14/11), καθώς εντοπίστηκαν δηλητηριασμένα δολώματα στην αυλή του σπιτιού του και ένα νεκρό ζώο συντροφιάς.
Ο συλληφθείς σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, κατηγορείται για παραβάσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση δηλητηριασμένων δολωμάτων στον αύλειο χώρο του σπιτιού του.
Μετά από σχετικές καταγγλίες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στον χώρο του συλληφθέντα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 δηλητηριασμένα δολώματα.
Εντοπίστηκε επίσης ένα νεκρό ζώο συντροφιάς, το οποίο απεστάλη για εξέταση στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Χανίων.
Η έρευνα υποστηρίχθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης – Δωδεκανήσου, εξειδικευμένο στην ανίχνευση δηλητηριασμένων δολωμάτων.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύλληψη άνδρα στα Χανιά για ναρκωτικά και όπλα
Βίντεο ντοκουμέντο από τις δύο ένοπλες ληστείες 44χρονου σε κοσμηματοπωλεία
Κρήτη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για σύλληψη 45χρονου - Απειλούσε να σκοτώσει πρώην σύντροφο του
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00