Χαλκιδική: Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο θαλαμηγοί στη μαρίνα του Πόρτο Καρράς
Ανανεώθηκε:
Όχημα της πυροσβεστικής
EUROKINISSIΣυναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/11) στη μαρίνα του Πόρτο Καρράς στην Χαλκιδική, από τη φωτιά που ξέσπασε σε δύο θαλαμηγούς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Λιμενικό και Πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις δύο τα ξημερώματα στον Νέο Μαρμαρά, στη Χαλκιδική.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. Κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν και υδροφόρες ΟΤΑ.
Εξαιτίας της φωτιάς και του κινδύνου επέκτασης της σε διπλανά σκάφη, χρειάστηκε να απομακρυνθούν σε ασφαλές σημείο άλλα σκάφη που ήταν ελλιμενισμένα στο σημείο, κάτι που έγινε με τη συνδρομή του Λιμενικού.
Επιπλέον στήθηκε φράγμα εντός της θάλασσας προκειμένου να περιοριστεί τυχόν ρύπανση από τα φλεγόμενα σκάφη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμός από το περιστατικό ενώ στα δύο σκάφη που τυλίχθηκαν στις φλόγες δεν υπήρχαν άτομα την ώρα που ξεκίνησε η φωτιά.
SPONSORED
Πυροσβεστική: 365 πρόστιμα και 60 συλλήψεις σε πέντε μήνες για φωτιές - Εμπρησμοί από αμέλεια το 90%
09:40
Στο χαμηλότερο σημείο του πλανήτη, η Νεκρά Θάλασσα στερεύει – Διαφωνίες για το πώς θα σωθεί
09:29
Κεραμέως: «Οι μισθοί δεν θα κρίνονται από το φύλο» - Τι προβλέπει το νέο θεσμικό πλαίσιο
09:19
Επεκτείνεται η επιχείρηση του Ισραηλινού στρατού στον Λίβανο - Στόχος η εξουδετέρωση της Χεζμπολάχ
09:10