Στην Εύβοια τα μεγαλύτερα ύψη βροχής - Υποχωρεί η κακοκαιρία «Alexandros»
Δυνατή βροχή
EurokinissiΣτην Εύβοια σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την κακοκαιρία Alexandros που πλήττει από χθες τη χώρα με βροχές οι οποίες αναμένονεται να περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά μέχρι να σταματήσουν την Κυριακή.
Σύμφωνα με το meteo.gr. βροχοπτώσεις σημειώθηκαν το διήμερο Παρασκευή 15/11 και Σάββατο 16/11/2024, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στη Μαγνησία, στη Νότια Χαλκιδική και σε τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκανήσων και της Κρήτης.
Στον χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται τα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης του διημέρου έως τις 19:00 το βράδυ του Σαββάτου 16/11,όπως αυτά καταγράφηκαν από 513 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ενώ επισημαίνονται ενδεικτικά ύψη βροχής.

Τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία «Αλέξανδρος» που έθεσε σε επιφυλακή Αρχές και κατοίκους σε Βόρεια Εύβοια, Σποράδες και Μαγνησία, αρχίζει να υποχωρεί.
Οι βροχές βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα σταματήσουν, οι θυελλώδεις βοριάδες θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα ανέβει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Alexandros: «Πνίγηκαν» τα Χανιά από σφοδρή καταιγίδα
Λάρισα: Βούλιαξαν αυτοκίνητα σε καθιζήσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία
Πλημμύρισε ξανά η Σύρος μετά τη νέα νεροποντή - Τα προβλήματα από τη βροχόπτωση
Κακοκαιρία Alexandros: Σε ποιες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση πυραύλων Patriot στην Ουκρανία
22:37
Πολιτική κρίση στην Πολωνία: Έφοδος της αστυνομίας στο Συνταγματικό Δικαστήριο
22:27
Τραμπ: Εντείνει τη «μάχη» της αμφισβήτησης εκλογικών αποτελεσμάτων - Μεγαλώνει η λίστα των προσφυγών
22:19
Binance: Τι γνωρίζουμε για τη μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία των crypto-Χάκαραν την ψηφιακή υπογραφή
22:11