Τραγωδία Τεμπών: Την εκταφή θύματος ζητεί συγγενής - Πείραμα εάν προκαλούν έκρηξη τα έλαια σιλικόνης
Το σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη
AP Photo/Giannis PapanikosΑίτημα εκταφής θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη κατέθεσε συγγενής του στον εφέτη ανακριτή. Όπως ανέφερε στο αίτημα του, η ταυτοποίηση του ανθρώπου που έχασε στο δυστύχημα δεν έγινε με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, συγγενείς θυμάτων επισκέφθηκαν σήμερα τον εφέτη και ζήτησαν να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε εκείνους που δεν απέστειλαν το βίντεο από το μηχανοστάσιο της Θεσσαλονίκης όπου φορτώθηκε η επιβατική αμαξοστοιχία.
Τέλος στις 16 και 20 Δεκεμβρίου θα γίνει εργαστηριακό πείραμα από τον καθηγητή του ΕΜΠ, που ορίστηκε ως πραγματογνώμονας, σε Αθήνα και Πειραιά για να διαπιστωθεί εάν τα έλαια σιλικόνης προκαλούν έκρηξη. Με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί και η πραγματογνωμοσύνη του καθηγητή σε σχέση με τη φωτιά και την πυρόσφαιρα.
ΚΕΡΔΟΣ 40 ΕΥΡΩ ΤΟΜ ΜΗΝΑ: Κατώτατος μισθός: Πώς διαμορφώνονται οι αυξήσεις - Αναλυτικά παραδείγματα
15:56
Επίσημη απάντηση στο σχέδιο των 15 σημείων των ΗΠΑ έστειλε το Ιράν
15:53
Το Ιράν απάντησε στην πρόταση των 15 σημείων των ΗΠΑ και «αναμένει αντίδραση»
15:50
Θετική αξιολόγηση Κομισιόν για το αίτημα πληρωμής της Ελλάδας ύψους 1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης
15:43