Στον Άρειο Πάγο ο Κυρανάκης - Θα υποβάλει μήνυση για υπόθεση απάτης στην Κτηματογράφηση
Το κτήριο του Αρείου Πάγου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSΜήνυση για υπόθεση απάτης στην Κτηματογράφηση από πιθανό κύκλωμα πολιτών και επαγγελματιών με πλαστογραφημένα έγγραφα θα καταθέσει στον Άρειο Πάγο σήμερα, Παρασκευή (22/11) ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μαζί με τον Πρόεδρο του Κτηματολογίου, Στυλιανό Σακαρέτσιο.
Η συγκεκριμένη αναφορά, η οποία υποβάλλεται μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κτηματολογίου, σχετίζεται με πιθανή πλαστογραφία και απάτη κατά τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο πλαίσιο της κτηματογράφησης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η διερεύνηση της υπόθεσης είναι «ιδιαίτερα σημαντική για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του θεσμού του Κτηματολογίου και την προστασία των εννόμων συμφερόντων των πολιτών».
Γάζα: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ισραηλινό πλήγμα στην περιοχή του λιμανιού
21:01
Αδειάζουν οι ρωσικές τράπεζες από καταθέσεις υπό τον φόβο κατασχέσεων για χρηματοδότηση του πολέμου
20:50
Θύμα φάρσας ο βρετανός πρωθυπουγός: Νόμιζε πως μιλούσε με την προσωπάρχη του Λευκού Οίκου
20:37
Ουκρανία: Ένας νεκρός από έκρηξη drone σε σταθμό λεωφορείου στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
20:26