Σπαρτιάτες: Τρίτη διακοπή στην δίκη για εξαπάτηση εκλογέων
Δικαστική αίθουσα
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΔιεκόπη για τρίτη φορά η δίκη των των 11 βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές του 2023 με το κόμμα Σπαρτιάτες, καθώς και του Ηλία Κασιδιάρη, για την υπόθεση της εξαπάτησης των εκλογέων.
Η διακοπή οφείλεται στην απουσία την απουσία του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα, βασικού μάρτυρα στην υπόθεση καθώς εκείνος ήταν που είχε πυροδοτήσει την έρευνα της υπόθεσης, αναφερόμενος σε υπόγειες διαδρομές βουλευτών του κόμματος με τον έγκλειστο για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη και πρακτικές μαφίας.
Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο γιος του βασικού μάρτυρα, ο οποίος προσκόμισε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής των Σπαρτιατών έχει πρόβλημα με την μέση του και λοίμωξης του αναπνευστικού.
Το δικαστήριο, όρισε επόμενη συνεδρίαση για τις 20 Δεκεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την άρση ασυλίας του Β. Στίγκα εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00