Κρήτη: Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Γεράκι - Επιχειρούν 30 πυροσβέστες
Όχημα της πυροσβεστικής
INTIME NEWSΦωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/11).
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις φλόγες να επεκτείνονται λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 πυροσβεστικά οχήματα, προσπαθώντας να περιορίσουν το μέτωπο και να αποτρέψουν την εξάπλωση της φωτιάς προς κατοικημένες περιοχές.
Οι αρχές συνιστούν στους κατοίκους των κοντινών περιοχών να είναι σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Επιπλέον, καλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς και να διευκολύνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Λακωνία
SPONSORED
Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγο του
08:37
Τραμπ: «Το Ιράν θέλει συμφωνία και αυτή θα είναι καλή για τις ΗΠΑ»
08:31
Η NASA αναζητά «ποιητές, τραγουδοποιούς, κινηματογραφιστές» για να αφηγηθούν τις αποστολές Artemis
08:30
Γιώργος Δασκαλάκης (Kaizen Gaming): Είμαστε στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίως - Στόχος η πρωτιά
08:19