Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Χανιά - Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βράχια
Ασθενοφόρο τροχαίο
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21/11 στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου, στο ύψος των Αγίων Πάντων, όταν αυτοκίνητο κατέληξε σε βράχια στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παρασύροντας δέντρα.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, καταγράφοντας την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Νοσηλεύεται ο οδηγός
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, νοσηλεύεται ο άνδρας ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή των Αγίων Πάντων.
Ο άνδρας χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, χωρίς όμως να διασωληνωθεί.
Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν.
Μαρτυρίες για το ατύχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται στην περιοχή περιέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος:
«Παρακολουθούσα τηλεόραση και άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Νόμιζα πως γινόταν σεισμός. Βγαίνω έξω και ακούω φωνές για βοήθεια. Τότε βλέπω το αυτοκίνητο καρφωμένο στα βράχια, αφού είχε παρασύρει 3-4 δέντρα. Το όχημα κατευθυνόταν από Χανιά προς Ρέθυμνο, αλλά βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο στον Βόλο: 84χρονος έπαθε ανακοπή στο «τιμόνι»
Σοβαρό τροχαίο στην Καβάλα - Αυτοκίνητο «σφήνωσε» μεταξύ πεζοδρομίου και πολυκατοικίας
SPONSORED
Πρώτη ήττα για Ντουπλάντις μετά από σχεδόν τρία χρόνια και 40 νίκες - Ποιος του στέρησε την κορυφή
20:00
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40
«Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα πυρηνικά»: Τι δήλωσε η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν για τις ΗΠΑ
19:31