Πέθανε ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης - Σε ηλικία 71 ετών
Ο Αντώνης Λυμπέρησ
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ / EUROKINISSIΠέθανε το βράδυ της Κυριακής (24/11) σε ηλικία 71 ετών ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης.
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Την είδηση έκανε γνωστή ο Λάκης Γαβαλάς με ανάρτησή του στο Facebook.
O Αντώνης Λυμπέρης είχε μια μεγάλη πορεία στον χώρο των εκδόσεων ξεκινώντας το 1981.
Σπούδασε φωτογραφία στην Κολονία και σκηνοθεσία στο Μόναχο, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται σε ένα φωτογραφικό στούντιο. Αγαπούσε το σέρφινγκ και συνδύασε το σπορ με τη φωτογραφία, εκδίδοντας το περιοδικό «Surf & Ski».
Το 1982 θα εκδοθεί «Ο κόσμος του τένις» και έναν χρόνο αργότερα «Ο κόσμος του video». Το 1988, σε ηλικία 34 ετών θα εκδώσει το «STATUS». Το 1990 θα κυκλοφορήσει το τηλεοπτικό περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV». Θα ακολουθήσουν τα περιοδικά «ΕΓΩ!», «LIFE&STYLE», «VOGUE», «HELLO!», «GLAMOUR», «LUCKY», «MEN’s HEALTH», «PREVENTION» ραδιοφωνικοί σταθμοί (όπως οι Best, Εν Λευκώ, Village), περιοδικά για ταξίδια, διακόσμηση, γευσιγνωσία.
Ο Αντώνης Λυμπέρης ήταν παντρεμένος με την Έλενα Μακρή και είχαν τρία παιδιά.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το όνομα του Κένεντι Σέντερ θέλει να αλλάξει και τις καρέκλες (pic)
08:12
Περού: Νεκρός δημοσιογράφος που είχε γίνει στόχος ενόπλων - Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
07:59
Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε μήνυμά του στον Πούτιν
07:47
Ταϊλάνδη και Καμπότζη υπέγραψαν συμφωνία για κατάπαυση του πυρός
07:36