Πέθανε ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης - Σε ηλικία 71 ετών
Ο Αντώνης Λυμπέρησ
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ / EUROKINISSIΠέθανε το βράδυ της Κυριακής (24/11) σε ηλικία 71 ετών ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης.
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Την είδηση έκανε γνωστή ο Λάκης Γαβαλάς με ανάρτησή του στο Facebook.
O Αντώνης Λυμπέρης είχε μια μεγάλη πορεία στον χώρο των εκδόσεων ξεκινώντας το 1981.
Σπούδασε φωτογραφία στην Κολονία και σκηνοθεσία στο Μόναχο, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται σε ένα φωτογραφικό στούντιο. Αγαπούσε το σέρφινγκ και συνδύασε το σπορ με τη φωτογραφία, εκδίδοντας το περιοδικό «Surf & Ski».
Το 1982 θα εκδοθεί «Ο κόσμος του τένις» και έναν χρόνο αργότερα «Ο κόσμος του video». Το 1988, σε ηλικία 34 ετών θα εκδώσει το «STATUS». Το 1990 θα κυκλοφορήσει το τηλεοπτικό περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV». Θα ακολουθήσουν τα περιοδικά «ΕΓΩ!», «LIFE&STYLE», «VOGUE», «HELLO!», «GLAMOUR», «LUCKY», «MEN’s HEALTH», «PREVENTION» ραδιοφωνικοί σταθμοί (όπως οι Best, Εν Λευκώ, Village), περιοδικά για ταξίδια, διακόσμηση, γευσιγνωσία.
Ο Αντώνης Λυμπέρης ήταν παντρεμένος με την Έλενα Μακρή και είχαν τρία παιδιά.
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
04:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου
03:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά ο «χάρτης» των πληρωμών
01:00