ΕΦΕΤ: Ανακαλείται καπνιστός σολομός λόγω μικροβίου λιστέρια
Φωτογραφία αρχείου φιλέτου σολωμού
UNSPLASHΣτην ανάκληση φιλέτου καπνιστού σολομού προχώρησε ο ΕΦΕΤ γιατί εντοπίστηκε σε παρτίδα του προϊόντος μικροβίου Listeria Monocytogenes.
Πρόκειται για καπνιστό σολομό φιλέτο με την εμπορική ονομασία «GOURMET FOOD BOSRHOROUS», το οποίο διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 240 g, από την επιχείρηση «Νικόλαος Γ. Evren» (Σαλαμίνος 50, Καλλιθέα Αττικής).
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση της παρτίδας LOT 051-124 του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ανάλωσης 05.01.2025 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς η Ντέλσι Ροντρίγκεζ παγιώνει την εξουσία της στη Βενεζουέλα μετά την ανατροπή Μαδούρο
23:27
ΚΟΣΜΟΣ
«Καμπανάκι» Γκουτέρες για «ισχυρές δυνάμεις» που υπονομεύουν τη διεθνή συνεργασία
23:15
ΚΟΣΜΟΣ
«ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: Γροιλανδία: Οι δασμοί Τραμπ, οι στρατιωτικές απειλές και η συσπείρωση των Ευρωπαίων ηγετών
23:02
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες στον Άγιο Παντελεήμονα
22:50
ΚΟΣΜΟΣ