Ηράκλειο: Στο κέντρο υγείας τρεις ανήλικοι λόγω αλκοόλ - Συνελήφθη ο υπεύθυνος καταστήματος
Αλκοόλ
pexelsΣε κέντρο υγείας του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη, κατέληξαν τρεις ανήλικοι έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ σε κέντρο διασκέδασης.
Πρόκειται για τρία παιδιά ηλικίας 14, 16 και 17 χρονών τα οποία σύμφωνα με το flashnews.gr κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα σε κέντρο υγείας.
Παράλληλα συνελήφθη ο υπεύθυνος του νυχτερινού καταστήματος 52 χρόνων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα τρία ανήλικα βρίσκονταν σε χοροεσπερίδα του σχολείου τους στην Μεσσαρά, όταν φαίνεται πως κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ιατρική φροντίδα.
Τα ξημερώματα της Κυριακής μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου είχαν τις αισθήσεις τους και έπειτα από λίγη ώρα αποχώρησαν για τα σπίτια τους.
Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 52χρονου υπεύθυνου του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης για την παροχή αλκοόλ στα ανήλικα παιδιά.
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02