Παγκράτι: Ποινική δίωξη σε σερβιτόρο για τη φωτιά στο μπαρ - Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο
<p>Ζημιές στο μπαρ που προκλήθηκε η φωτιά στο Παγκράτι</p>
INTIME NEWSΣτο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας εργαζόμενος του μπαρ στο Παγκράτι, στο οποίο ξέσπασε η φωτιά από βεγγαλικά που είχαν τοποθετηθεί σε τούρτα.
Σε βάρος του εργαζόμενου ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο.
Πρόκειται για τον εργαζόμενο που μετέφερε την τούρτα με το βεγγαλικό από το οποίο έπιασε φωτιά ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική στέλνοντας στο σημείο τρία πυροσβεστικά οχήματα και οκτώ πυροσβέστες, αλλά σύμφωνα η φωτιά έσβησε από το προσωπικό του καταστήματος, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.
Από το περιστατικό τραυματίστηκαν έξι άτομα τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παγκράτι: Στον Εισαγγελέα εργαζόμενος για τη φωτιά στο μπαρ
Φωτιά σε γνωστό μπαρ στο Παγκράτι - Έσπαγαν τα παράθυρα για να βγουν
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00