Ξάνθη: Στο νοσοκομείο τέσσερα παιδιά μετά από διαρροή αερίου - Βρέθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση
Εσωτερικός χώρος νοσοκομείου
ΙΝΤΙΜΕΣυναγερμός σήμανε σε ΕΚΑΒ και πυροσβεστική για την άμεση μεταφορά τεσσάρων παιδιών που βρέθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι τους στην Ξάνθη.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί (29/11) στο χωριό Μαγικό, όταν η μητέρα τους πήγε να τα ξυπνήσει για να πάνε σχολείο.
Τα παιδιά ηλικίας 15, 16, 18 και 20 ετών (τρία κορίτσια και ένα αγόρι) βρέθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση με τον 16χρονο να είναι σοβαρότερα και με την κατάσταση του να θεωρείται μη αναστρέψιμη.
Σύμφωνα με το xantainea, τα παιδιά εντοπίστηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση σε οικία στο Μαγικό της Ξάνθης.
Οι έως τώρα πληροφορίες δείχνουν ότι υπήρξε κάποια διαρροή υγραερίου σε μονοκατοικία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σημείο κινητοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και το ΕΚΑΒ, με τα παιδιά να μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές.
SPONSORED
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Τυχόν συνέργειες μένουν να φανούν, τίποτα δεν είναι προεξοφλημένο»
13:13
Τέσσερις συλλήψεις μελών συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
13:12
Πανελλήνιες 2026: «Οι διαβασμένοι δεν είχαν πρόβλημα - Δύσκολη η Ηλεκτροτεχνία ΙΙ», λένε φροντιστές
12:45
Καλαμάτα: Αποδοκίμασαν τον συζυγοκτόνο έξω από τα δικαστήρια - Ποια η υπερασπιστική γραμμή του
12:44