Θάνατος αξιωματικού κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών
Τη ζωή του έχασε ένας κελευστής σήμερα Παρασκευή (29/11) κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού, ο κελευστής Α.Κ. έχασε τις αισθήσεις του, και ενώ του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.
Η ανακοίνωση του Γενικου Επιτελείου Ναυτικού:
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, περί ώρας 12:10, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Κελευστής (Τ/ΗΝ/ΔΒ) Α.Κ.
Στον Υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών. Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.
Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Λαϊάκης ΠΝ Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ
Πανελλήνιες: Αύριο μετά τη 1 το μεσημέρι ανακοινώνονται οι βαθμολογίες
14:28
Μπακογιάννη: «Ούτε ένα κόμμα δεν πρέπει να εξυπηρετεί το αφήγημα των εχθρών της δημοκρατίας»
14:28
Νέες κινητοοποιήσεις αγροτών - κτηνοτρόφων: Παρατεταγμένα τρακτέρ στα Μάλαγρα, αποκλεισμοί σε Χανιά
14:25
Έργα αποκατάστασης σε επτά μοναστήρια του Αγίου Όρους
14:18