Καστοριά: Τουριστικό λεωφορείο «κόλλησε» στα χιόνια - Απεγκλωβίστηκαν 35 επιβάτες
Λεωφορείο σε χιόνια
EUROKINISSI (Αρχείου)Στον απεγκλωβισμό τριανταπέντε επιβατών ενός τουριστικού λεωφορείου που εγκλωβίστηκε στον δρόμο από το μοναστήρι της Παναγίας προς την Κλεισούρα, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2024.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το τουριστικό λεωφορείο ξεκίνησε από την Αραβησσό Γιαννιτσών, με προορισμό την Καστοριά. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, επισκέφτηκαν το Μοναστήρι της Παναγίας στην Κλεισούρα, όπου λόγω έλλειψης αντιολισθητικών αλυσίδων και χειμερινών ελαστικών και λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατεί τις τελευταίες ώρες εγκλωβίστηκαν.
Άμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και η Αστυνομία κλιμάκια των οποίων έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν αρχικά τους επιβάτες και τους μετέφεραν σε ταβέρνες του χωριού, με την βοήθεια αγροτικών αυτοκινήτων, κατοίκων της Κλεισούρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία «Bora»: Και δεύτερος νεκρός στη Λήμνο - Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού Κοντιά
Κακοκαιρία Bora: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στη Λήμνο
Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στη δυτική Μακεδονία - Πού απαιτούνται αλυσίδες
Η κακοκαιρία Bora έντυσε στα λευκά τη Φλώρινα
Κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο: «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για καταιγίδες και χιόνια
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του
21:54
Νέος γύρος αποκαλύψεων για την υπόθεση Έπσταϊν - Βρέθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο έγγραφα
21:49
Ελεύθερος υπό δικαστική επίβλεψη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε
21:35
Χαλάνδρι: Νεκρός διανομέας μετά από τροχαίο ανήμερα Χριστουγέννων
21:27