Ο Δήμος ζητά να κηρυχθεί η Λήμνος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Ανανεώθηκε:
Πλημμύρες στη Λήμνο από την κακοκαιρία Bora
Limnos F4om AboveΑίτημα να κηρυχθούν οι Δημοτικές Ενότητες Μύρινας, Ατσικής και Νέας Κούταλης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπέβαλε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η δήμαρχος Λήμνου μετά τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Bora .
Το νησί θρηνεί δύο νεκρούς από την κακοκαιρία. Τη ζωή του έχασε ένας 57χρονος κτηνοτρόφος όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην περιοχή Κοντιάς στη Λήμνο. Ο 57χρονος προσπάθησε να περάσει μέσα από το χείμαρρο με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να κολλήσει στις λάσπες. Τότε ο κτηνοτρόφος επέστρεψε στη στάνη του που ήταν σε απόσταση 200μ, ώστε να πάρει το τρακτέρ του και να βγάλει μέσα από το χείμαρρο το αγροτικό του.
Νεκρός και ένας 70χρονος ο οποίος έπεσε και τραυματίσθηκε θανάσιμα στο κεφάλι, καθαρίζοντας σκαλιά του σπιτιού του στα οποία και γλίστρησε.
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μύρινας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα: Πότε πέφτουν - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
05:00
Tμολόγια ρεύματος ΔΕΗ: Σταθερά τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η διάρκεια τους - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν με το Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00