Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στη Βόρεια Ελλάδα - Προσπάθειες αποκατάστασης από τον ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΑντιμέτωπες με προβλήματα ηλεκτροδότησης βρίσκονται αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Bora», με τον ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλει προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που έχουν σημειωθεί.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται σε περιορισμένα τμήματα του δικτύου στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τα οποία έχουν ενισχυθεί από την Κυριακή (2/12) με τεχνικό προσωπικό από τη Θεσσαλία και από την Ήπειρο, συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες αποκατάστασης.
Ειδικότερα, στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης εκκρεμεί η επανηλεκτροδότηση περίπου 300 παροχών, ενώ αυτή την ώρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιθεωρούν όλο το Δίκτυο της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη ηλεκτροδότησή τους, μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Μεμονωμένα προβλήματα παρουσιάζονται και στο Δίκτυο της Χαλκιδικής, όπου και εκεί τα συνεργεία συνεχίζουν την επιθεώρηση και την αποκατάσταση των ζημιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Bora: Ξεπέρασαν τις 3.000 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική
Επικαιροποίηση δελτίου ΕΜΥ: Η κακοκαιρία «Bora» επιμένει με επικίνδυνα φαινόμενα μέχρι την Τρίτη
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00
Υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας: Ποιοι κλάδοι θα δουν αυξήσεις μισθών
01:00