Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στη Βόρεια Ελλάδα - Προσπάθειες αποκατάστασης από τον ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΑντιμέτωπες με προβλήματα ηλεκτροδότησης βρίσκονται αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Bora», με τον ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλει προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που έχουν σημειωθεί.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται σε περιορισμένα τμήματα του δικτύου στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τα οποία έχουν ενισχυθεί από την Κυριακή (2/12) με τεχνικό προσωπικό από τη Θεσσαλία και από την Ήπειρο, συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες αποκατάστασης.
Ειδικότερα, στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης εκκρεμεί η επανηλεκτροδότηση περίπου 300 παροχών, ενώ αυτή την ώρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιθεωρούν όλο το Δίκτυο της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη ηλεκτροδότησή τους, μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Μεμονωμένα προβλήματα παρουσιάζονται και στο Δίκτυο της Χαλκιδικής, όπου και εκεί τα συνεργεία συνεχίζουν την επιθεώρηση και την αποκατάσταση των ζημιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Bora: Ξεπέρασαν τις 3.000 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική
Επικαιροποίηση δελτίου ΕΜΥ: Η κακοκαιρία «Bora» επιμένει με επικίνδυνα φαινόμενα μέχρι την Τρίτη
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
14:04
Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Αλιβέρι Εύβοιας: Ήχησε το 112 για εκκένωση
14:00
Απάτη «καρουζέλ» 46,9 εκατ. εξιχνίασε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Ελλάδα - Πώς δρούσε το κύκλωμα
13:40
Έχασαν... το δρόμο για τη Γαλλία 20 τόνοι Έμενταλ αξίας 80.000 ευρώ
13:30