Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ταλαιπωρία για 103 επιβάτες
Εγκλωβισμένοι στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη βρίσκονται για πάνω από 2,5 ώρες οι επιβάτες της ακτοπλοϊκής γραμμής προς την Αλεξανδρούπολη, αφού το πλοίο «Ιονίς» προσέκρουσε στο τσιμέντο της προβλήτας κατά την πρόσδεσή του με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ταξιδέψει.
Η αναχώρηση του πλοίου που αντικαθιστά το «Αδαμάντιος Κοραής» που βρίσκεται σε ετήσια επιθεώρηση, ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, αλλά μέχρι και περίπου στις 9 το βράδυ δεν είχε αναχωρήσει.
Μάλιστα η μπουκαπόρτα του δεν μπορεί να κλείσει, προφανώς από το χτύπημα στο τσιμέντο και συνεχίζονται οι προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος.
Επιτόπου έσπευσαν άνδρες του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης, που αρχικά απαγόρευσαν τον απόπλου.
Άγνωστο παραμένει το εάν θα γίνει απόψε το δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη και το εάν θα παραταθεί η ταλαιπωρία των 103 επιβατών.
Ελεγχόμενη έκρηξη έξω το ρωσικό πρoξενείο στο Χαλάνδρι
14:57
Ιατροδικαστική για 31χρονη στον Κολωνό: Δεν ήταν έγκυος - Για κακούργημα διώκεται ο σύντροφός της
14:47
Περιφέρεια Αττικής: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν τα μαθήματα του Παιδικού Πανεπιστημίου
14:45
Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής
14:44