Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ταλαιπωρία για 103 επιβάτες
Εγκλωβισμένοι στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη βρίσκονται για πάνω από 2,5 ώρες οι επιβάτες της ακτοπλοϊκής γραμμής προς την Αλεξανδρούπολη, αφού το πλοίο «Ιονίς» προσέκρουσε στο τσιμέντο της προβλήτας κατά την πρόσδεσή του με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ταξιδέψει.
Η αναχώρηση του πλοίου που αντικαθιστά το «Αδαμάντιος Κοραής» που βρίσκεται σε ετήσια επιθεώρηση, ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, αλλά μέχρι και περίπου στις 9 το βράδυ δεν είχε αναχωρήσει.
Μάλιστα η μπουκαπόρτα του δεν μπορεί να κλείσει, προφανώς από το χτύπημα στο τσιμέντο και συνεχίζονται οι προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος.
Επιτόπου έσπευσαν άνδρες του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης, που αρχικά απαγόρευσαν τον απόπλου.
Άγνωστο παραμένει το εάν θα γίνει απόψε το δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη και το εάν θα παραταθεί η ταλαιπωρία των 103 επιβατών.
«Σπάει» ταμεία το Scream 7 - Ντεμπούτο με 97 εκατ. δολάρια στο Box office
16:45
Στρατηγος Φρουρών της Επανάστασης: Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικάνοι
16:41
Πόλεμος στο Ιράν: Υπέκυψε στα τραύματά της η σύζυγος του Αλί Χαμενεΐ
16:31
Ρωσική πρεσβεία: Μέσω Τουρκμενιστάν μπορούν να φύγουν οι Ρώσοι που βρίσκονται στο Ιράν
16:25