Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κακοποιούσε τα παιδιά και τη γυναίκα του - Βαρύ κατηγορητήριο
Αστυνομικός
INTIMEΤο κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Τρίτη (3/12) ο αστυνομικός της Βουλής που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του και την βία που ασκούσε σε βάρος της γυναίκας του.
Ειδικότερα, ο ανακριτής θα μεταβεί στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο φερόμενος δράστης. Να σημειωθεί πως, σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για αυτό παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.
Κατηγορείται για 11 αδικήματα, τα περισσότερα σε βαθμό κακουργήματος και οι κατηγορίες αφορούν: βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομικός Βουλής: «Την καλεί στο τηλέφωνο για να την εκφοβίσει» λέει ο δικηγόρος του θύματος
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό
08:18
Ουκρανία: Έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία - Κατέστρεψε ρωσικό μαχητικό στην Κριμαία
08:10