Μαζικές δολοφονίες γατιών στο Αίγιο - Τους έσπασαν τα πόδια και τα πέταξαν στα σκουπίδια
Φωτογραφία αρχείου
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΈνα ακόμη περιστατικό μαζικών θανάτων ζώων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Ελαιώνα Αιγίου, όπου έχουν εντοπιστεί νεκρά γατιά σε όλο το χωριό.
Όπως κατήγγειλαν σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι και ο φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», βρέθηκαν νεκρές γάτες σε όλη τη διαδρομή από «την εκκλησία του χωριού μέχρι και το ιατρείο», ενώ μάλιστα ορισμένες βρέθηκαν με σπασμένα τα πόδια τους σε κάδους απορριμμάτων.
Το συμβάν έχει καταγγελθεί στον φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής και στην Αστυνομία, που αναζητά τα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Το σημείωμα των κατοίκων
CNN GreeceΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αποτροπιασμός στην Πάτρα: Άγνωστος κρέμασε γάτα από δένδρο
ΚΟΣΜΟΣ
«Να κρυφτείς, να βρεις νερό…»: Βετεράνος αεροπόρος περιγράφει τι πρέπει να κάνει πιλότος αν καταρριφθεί το αεροπλάνο του
07:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 11.00 στο Προεδρικό οι ορκωμοσίες Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη - Ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί
07:40
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Όμιλος ΑΒΑΞ: Σε ιστορικά υψηλά τα μεγέθη του 2025 - Οι επικαιροποιημένοι στόχοι έως το 2030
07:33
ΚΟΣΜΟΣ
Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ επιχειρούν στο Ιράν για να εντοπίσουν τον αγνοούμενο αμερικανικό πιλότο
07:31
ΕΛΛΑΔΑ