Στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ο αστυνομικός της Βουλής
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)Στο... στόχαστρο των ελεγκτών της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος μπαίνουν τα πανάκριβα αποκτήματα [πολυτελές αυτοκίνητο, μηχανή, ρολόγια μεγάλης αξίας κλπ] του προφυλακισμένου αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή και κατηγορείται για τη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση των παιδιών του.
Με εντολή του επικεφαλής της Αρχής, επί τιμή αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη διεξάγεται έρευνα για τυχόν αθέμιτο πλουτισμό του, έπειτα από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πολυτελή βίο.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί αν τα εισοδήματά του δικαιολογούν τα ακριβά αποκτήματα που φέρεται να έχει στην κατοχή του βάσει όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας ή η απόκτησή τους συνδέεται με αξιόποινες πράξεις, όπως ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευθείες βολές κατά της «καταγγέλλουσας» από τον δικηγόρο του αστυνομικού της Βουλής
Προφυλακιστέος ο αστυνομικός της Βουλής - Αρνήθηκε κάθε κατηγορία
Η Βρετανία έστειλε αεροπορικές ενισχύσεις στη βάση του Ακρωτηρίου - Φόβοι για γενιεκυμένη σύγκρουση λόγω Ιράν
12:38
Ανεμοδαρμένα Ύψη: Ένα αριστούργημα που ακόμη σοκάρει και παρεξηγείται
12:29
Τσουκαλάς για ελληνοτουρκικά: Να μην έχουμε καμία αυταπάτη και να μην δίνουμε δικαιώματα
12:19
Ανακρίνονται δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος Ρώσου αντιστράτηγου (pic&vid)
12:13