Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Παρασκευή λόγω συγκεντρώσεων
Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα θέσει σε ισχύ, την Παρασκευή (06/12), η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει των πορειών και εκδηλώσεων μνήμης, με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Τέλος, η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω διέλευσης υπερμεγεθών οχημάτων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια για την επίσκεψη Βαρθολομαίου
Τροχαίο στον Κολωνό: Η στιγμή που οδηγός παραβιάζει κόκκινο και εκσφενδονίζει μοτοσυκλετιστή
23:21
Ο Ζελένσκι διέταξε κυρώσεις σε πρώην εκπρόσωπό του για διάδοση ρωσικής προπαγάνδας
23:16
Ο ΠΑΟΚ ήταν το «αφεντικό» στη Θεσσαλονίκη, «Χ»αμένη η ΑΕΚ στην Τρίπολη
23:10
Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει στη δημοσιότητα έγγραφα για την 11η Σεπτεμβρίου
23:03