Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του και μαχαίρωσε τον γιο της
Αστυνομικός με χειροπέδες
PIXABAY (φωτογραφία αρχείου)Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 46χρονο ςπου την περασμένη Κυριακή σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 29χρονο γιο της στο σπίτι τους στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τετελεσμένη και σε απόπειρα και για οπλοφορία και οπλοκατοχή.
Ο 46χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του μετά από καβγά, ενώ στη μέση μπήκε ο γιος της για τους χωρίσει. Ο ίδιος προανακριτικά είχε ισχυριστεί πως υποπτευόταν ότι το θύμα τον απατούσε.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Voria.gr ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως πήγε αποφασισμένος για να σκοτώσει την 60χρονη και τον γιο της και πως υποπτευόταν πως τον απατούσε.
Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος έπειτα από διαπληκτισμό, τραυμάτισε θανάσιμα με δύο μαχαίρια την άτυχη σύζυγό του και σοβαρά τον 29χρονο γιο της μέσα στο σπίτι τους, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην επιληφθείσα Υπηρεσία.
Ο 29χρονος γιος της γυναίκας που μπήκε μπροστά για να σώσει τη μητέρα του τραυματίστηκε στον ώμο και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 46χρονο που σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του
«Μην ταξιδεύετε σε Ισραήλ και Δυτική Όχθη»: Σύσταση του γαλλικού ΥΠΕΞ για την κατάσταση στο Ιράν
19:00
Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ καταδικάζουν τη βεβήλωση του μνημείου στο Παλαιό Εβραϊκό Νεκροταφείο
18:57
Μοσχάτο: 33χρονος είχε στο όχημά του πιστόλι με γεμιστήρα – Εντοπίστηκαν και μαχαίρια
18:46
Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 28χρονος διακινητής ναρκωτικών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη (pic)
18:38