Πρώτες συναντήσεις Παππά με Μαρινάκη και Καλογρίτσα
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση του υπουργού Eπικρατείας Νίκου Παππά με τον νέο κάτοχο τηλεοπτικής άδειας κ. Καλογρίτσα, ενώ νωρίτερα έγινε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με εκπροσώπους των νέων καναλαρχών.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα επόμενα βήματα της διαδικασίας αδειοδότησης ύστερα από την «οδυνηρή» διαδικασία της δημοπρασίας.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ, Κώστας Κιμπουρόπουλος δήλωσε πως οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών έθεσαν θέμα μη καταβολής της πρώτης από τις τρεις δόσεις στις 16 Σεπτεμβρίου, διότι την ίδια ημέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα ασφαλιστικά μέτρα.
Τροχαίο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Σε σοβαρή κατάσταση οδηγός μηχανής
19:09
Τραμπ για τον δράστη της ένοπλης επίθεσης: Είχε γράψει ένα «πολύ αντιχριστιανικό» μανιφέστο
18:57
Ισραήλ: Koινή εκλογική κάθοδο αποφάσισαν o Ναφτάλι Μπένετ και ο Γιαΐρ Λαπίντ
18:45
Τραμπ: «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει πολύ σύντομα - Μπορούμε να τα πούμε από το τηλέφωνο»
18:34