Πρώτες συναντήσεις Παππά με Μαρινάκη και Καλογρίτσα
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση του υπουργού Eπικρατείας Νίκου Παππά με τον νέο κάτοχο τηλεοπτικής άδειας κ. Καλογρίτσα, ενώ νωρίτερα έγινε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με εκπροσώπους των νέων καναλαρχών.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα επόμενα βήματα της διαδικασίας αδειοδότησης ύστερα από την «οδυνηρή» διαδικασία της δημοπρασίας.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ, Κώστας Κιμπουρόπουλος δήλωσε πως οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών έθεσαν θέμα μη καταβολής της πρώτης από τις τρεις δόσεις στις 16 Σεπτεμβρίου, διότι την ίδια ημέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα ασφαλιστικά μέτρα.
Κραν Μοντανά: «Ήταν σαν σκηνή από την Αποκάλυψη» λέει αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας
09:18
Θρήνος στην Πιερία για τον 57χρονο κτηνοτρόφο: «Δεν μπορούσε να συνέλθει από την μαζική θανάτωση των ζώων του»
09:09
Δηλητηριασμένα βέλη πριν από 60.000 χρόνια αποκαλύπτουν το εξελιγμένο κυνήγι των πρώιμων ανθρώπων
09:00
Mercosur: Ποια τα οφέλη για λάδι, τυριά, ροδάκινα και ακτινίδια - Η νέα αγορά 300 εκατ. καταναλωτών και οι αντιδράσεις
08:51