Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο διοικητής αστυνομικού τμήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Aστυνομικός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
IN TIME / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο διοικητής αστυνομικού τμήματος στη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εργαζόμενης στο εν λόγω τμήμα, όπως αποκάλυψε η Voria.gr.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας εργασιακά εξαρτώμενου προσώπου και για παράνομη οπλοφορία μαχαιριού (πεταλούδα).
Ο αξιωματικός συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ την καταγγελία έκανε ο σύζυγος της γυναίκας, που εργάζεται στο τμήμα ως πολιτικό προσωπικό.
Η δίκη αναβλήθηκε και ο αξιωματικός αφέθηκε ελεύθερος.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: «Πράσινο φως» στο νομοσχέδιο για το νερό - Καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση
12:34
ΕΛΛΑΔΑ
Τσακάλι επιτέθηκε σε 4χρονη στη Θεσσαλονίκη – Τη δάγκωσε στο πρόσωπο
12:18
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Οχτώ στους 10 ανήλικους χρησιμοποιούν τα Social Media παρά το μπλόκο - Τι δείχνει έρευνα
12:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Μητσοτάκη με Δούκα: Στην ατζέντα η ευρωπαϊκή προεδρία του 2027 και τα έργα υποδομής στην Α
12:10
ΕΛΛΑΔΑ