Διόνυσος: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στον Άγιο Πέτρο από φερτά υλικά στον δρόμο
Περιπολικό της αστυνομίας
Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSIΗ έντονη βροχόπτωση που έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/12), στην Αττική, προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία των οδηγών στον Διόνυσο, στο ύψος του Αγίου Πέτρου.
Φερτά υλικά έχουν μεταφερθεί στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο στη Λεωφόρο Διονύσου - Νέας Μάκρης, να έχουν εγκλωβιστεί από νωρίς το πρωί.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και σύντομα αναμένεται να προσεγγίσουν το σημείο μηχανήματα έργων, προκειμένου να απομακρύνουν τα χώματα και τις πέτρες από το οδόστρωμα.
Στο μεταξύ, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως τον ιερό ναό Αγίου Πέτρου.
ΕΛΛΑΔΑ
Ο «αρχιφύλακας» κοράκι: Η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
21:57
ΕΛΛΑΔΑ
Διασώθηκαν μέσω θαλάσσης τέσσερις εγκλωβισμένοι λόγω της κακοκαιρίας στην Ιεράπετρα
21:47
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με πατίνι στην Καβάλα
21:36
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Χωρίς νερό Ζωνιανά, Κράνα και Λιβάδια μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία
21:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ