Ηράκλειο: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που είχε «αδυναμία» στα κοσμήματα
Ανανεώθηκε:
Κοσμήματα
PixabayΧειροπέδες πέρασαν σε 41χρονη γυναίκα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτια του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς είχε «αδυναμία» στα κοσμήματα.
Σε βάρος της συλληφθείσας η λεία της οποίας από τα κλοπιμαία φτάνει τα δέκα χιλιάδες ευρώ, σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το Cretalive η 41χρονη φέρεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα κοσμήματα και σε άλλα αντικείμενα αξίας
Εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός έκλεψε κοσμήματα από τουλάχιστον τρία σπίτια στο Ηράκλειο.
Η 41χρονη, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στις αρχές, στη διάρκεια της εργασίας της αφαιρούσε κοσμήματα ως επί το πλείστον αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ από τα σπίτια στα οποία εργαζόταν. Όταν η απώλεια των αντικειμένων έγινε αντιληπτή, ενημερώθηκαν οι αρχές.
Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:
«Σχηματίστηκε δικογραφία στις 05.12.2024 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου σε βάρος ημεδαπής κατηγορούμενης για κλοπή. Ειδικότερα, η ημεδαπή εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός αφαίρεσε από τρεις (3) οικίες κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 10.000 ευρώ.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου».
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32
Ο Νετανιάχου μιλά για «απόπειρα δολοφονίας» του Τραμπ: «Ανακουφισμένος που είναι ασφαλής» - Η ανάρτησή του
10:27
ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
10:21
Δύο νεκροί στη βορειοανατολική Ουκρανία από επιδρομή ρωσικών drones
10:07