Σύζυγος αστυνομικού Βουλής: «Κατήγγειλα τον 14χρονο γιο μου για να μη γίνει συνένοχος»
O αστυνομικός της Βουλής που κατηγορείται για την κακοποίηση και το βιασμό της συζύγου και των παιδιών του
INTIME NEWSTη δική της εκδοχή δίνει η 35χρονη μητέρα αστυνομικός και σύζυγος του κατηγορούμενου αστυνομικού της Βουλής αναφερόμενη σε πληροφορίες ότι προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του 14χρονου γιου της.
Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν μήνυσε τον γιο της, αλλά έκανε καταγγελία προκειμένου να τον απορέψει από το να μεταφέρει κάποια πράγματα στον πατέρα του, κατηγορούμενο αστυνομικό, στο ψυχιατρείο.
«Στο παιδί μου δεν έκανα μήνυση. Εκανα καταγγελία μετά από συμβουλές που δέχθηκα από ειδικούς αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας και αυτό ήταν μια λύση για να αποτρέψω το παιδί μου να επισκεφτεί τον πατέρα του στο ψυχιατρείο. Το έκανα για να μην γίνει το παιδί συνένοχος καθώς ο πατέρας του του ζήτησε να μεταφέρει κάποια πράγματα από το σπίτι», ανέφερε μιλώντας στο Mega.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομικός Βουλής: Στο «μικροσκόπιο» το λάπτοπ - Εφθασε στις φυλακές Τρίπολης
Αστυνομικός της Βουλής: Ενα εξαφανισμένο λάπτοπ κατέθεσε μάρτυρας στη ΓΑΔΑ
Έρευνα για διαφθορά στο κόμμα της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο
14:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιους αφορά
13:54
Πράσινο φως από την Κομισιόν για το δάνειο των 90 δισ. προς την Ουκρανία
13:48
Το Κίεβο διέταξε την απομάκρυνση 26 οικογενειών με παιδιά από χωριά στη νότια Ουκρανία
13:47